Persoonlijke illustraties (digitaal)

150.00195.00

Je kunt specifieke wensen toevoegen in het tekstvak en de bestelling plaatsen, als het gewenste formaat van de poster of wensen voor de achtergrondkleur. Na de bestelling ontvang je een mail. Reageer op de mail met de foto(‘s) die je ge├»llustreerd wilt hebben. Na het versturen van de foto zul je binnen 21 dagen een persoonlijke illustratie per mail of een afgedrukte poster per post ontvangen!

Wil je eerst overleggen? Neem dan contact met mij op.

Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Laat een unieke, handgemaakte en gepersonaliseerde abstracte illustraties maken. Mijn illustraties zijn ge├»nspireerd op jouw foto’s van jezelf, vrienden, familie en huisdieren en worden zowel op afgedrukte posters als digitaal aangeboden.

In de illustraties streef ik ernaar een balans te vinden tussen het behouden van herkenbare menselijke elementen en het verkennen van de grenzen van de verbeelding. Elke illustratie is een op maat gemaakt stuk dat de persoonlijkheid en unieke kenmerken van de afgebeelde persoon of het geliefde huisdier weerspiegelt.

Mijn handmatige illustraties kunnen herinneringen opbrengen zonder letterlijke weergave van de werkelijkheid. Ze bieden een abstracte interpretatie die ruimte laat voor persoonlijke associaties.

Mijn gepersonaliseerde abstracte illustraties kunnen dienen als opvallende kunstwerken die een persoonlijke touch toevoegen aan het interieur.

Een gepersonaliseerde abstracte illustratie kan ook een persoonlijk cadeau zijn voor allerlei speciale gelegenheden of herinneringen.

Ik nodig je uit om mijn portfolio te verkennen en de mogelijkheden van gepersonaliseerde abstracte illustraties te ontdekken. Neem bij vragen vooral contact met me op!

Extra informatie

Mensen of huisdieren

1 persoon of huisdier, 2 personen en/of huisdieren, 3 personen en/of huisdieren, 4 personen en/of huisdieren

Soort

Afgedrukt op poster, Digitaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.